Zelf afhalen of laten leveren?

Nadat u klaar bent met winkelen komt u in het overzicht van de wijnen die u wil kopen. Hier kunt u aangeven of u de wijn zelf in Kanne wil komen afhalen door op "zelf afhalen" te klikken. U kunt per email of telefonisch een afspraak maken om voor het afhalen een tijdstip af te spreken dat u past.

U kunt er ook voor kiezen om de wijn op het door u gewenste adres te laten bezorgen. Dit doen we bij bestellingen vanaf zes flessen. Indien u minder dan zes flessen bestelt en toch wil laten leveren, kunt u met ons contact opnemen. De leveringskosten zijn relatief minder naarmate er meer flessen zijn besteld. Wij bezorgen voornamelijk in België en Nederland en werken daarvoor samen met respectievelijk Sending Wines en Vinologix die zorg dragen voor een veilige levering van uw wijnen. Levering aan andere lidstaten van de EU is mogelijk tegen betaling van een toeslag die afhankelijk is van het EU-land. Hierover kunt u ons contacteren. Het transport en de levering wordt uitgevoerd door DPD. Na een eerste niet succesvolle leverpoging bezorgt DPD uw pakket op een afhaallocatie van DPD (Pickup parcelshop) in uw buurt. Hierover ontvangt u dan bericht.

Voor levering aan de horeca maken we aparte afspraken over het transport. Laat het ons weten indien u als horecaondernemer hierover informatie wenst te krijgen.

Kosten van levering binnen België en Nederland

Hoeveelheid prijs excl. btw prijs incl. btw
6-flessen doos €8,26 €10,00
12-flessen doos €9,92 €12,00
18-flessen doos €11,57 €14,00

Heeft u wijnen gekocht voor een totaalbedrag van meer dan 150 euro inclusief BTW, dan brengen we geen leveringskosten in rekening.