Proeverij

PROEFKALENDER 2017

Natuurlijke wijnen hebben ieder een heel eigen karakter. Ons assortiment is divers en daagt u uit om te gaan ontdekken welke wijnen bij u passen. Wij adviseren uiteraard over de wijnen, maar uiteindelijk bent u degene die de wijn wel of niet lekker vindt. Om dit te ontdekken organiseren we een aantal proeverijen. De proefkalender biedt hier een overzicht van.

NIEUWE SAMENWERKING SLOW WINE - AUSTRALIAN VALLEY WINES

Slow wine organiseert evenementen samen met Australian Valley Wines. Beiden zijn importeurs van kwaliteitswijnen, echter ieder vanuit een geheel eigen segment. Met de samenwerking willen we elkaars bekendheid vergroten. Dit gebeurt primair op het vlak van de proeverijen. Slow wine zal met regelmaat te gast zijn op locaties van Australian Valley Wines te Maastricht en te Meerssen. Een aantal proeverijen zullen ook gezamenlijk georganiseerd worden. Welke proeverijen, waar en wanneer vindt u terug in onderstaande proefkalender.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

open flessendagen

Twee keer per jaar, in het najaar en in het voorjaar, organiseren we open flessendagen. Deze dagen zijn bedoeld om onze particuliere klanten alsook onze zakelijke klanten de gelegenheid te bieden kennis te maken met het assortiment. Gedurende twee dagen staan de flessen open en kunt u kennismaken met onze wijnen. De komende open flessendagen organiseert slow wine samen met Australian Valley Wines uit Maastricht.

WINTERTASTING 2 & 3 DECEMBER

Op 2 en 3 december 2017 organiseert SLOW WINE samen met AUSTRALIAN VALLEY WINES open flessendagen. Wij nodigen u uit voor deze winterproeverij in de Jachthaven van Kanne. U kunt onze wijnen gratis komen proeven op zaterdag 2 december tussen 14 en 21 uur en op zondag 3 december tussen 10 en 18 uur. We openen een mooie selectie flessen om u uw favorieten te laten ontdekken.

Aan de proeftafels krijgt u alle informatie over de wijnen, de wijnmakers, de regio's en de druiven. Ter plekke kunt u de wijnen meteen kopen of bestellen. Kleine hoeveelheden kunt u direct meenemen en grotere hoeveelheden die u die dag bestelt, bezorgen we gratis in een straal van 50 km. Om een inschatting te kunnen maken van het aantal proevers dat komt, willen we vragen uw komst per email even door te geven.

maandelijkse vrijdagavond proeverij

Tijdens onze wijnreizen door Italiƫ zijn we altijd op een heel gastvrije manier ontvangen door de wijnmakers. Iedere keer opnieuw was het een bijzondere ervaring om in de persoonlijke omgeving van de wijnmakers hun wijnen te mogen proeven. Deze ervaring willen we graag aan u overbrengen door informele proeverijen te organiseren, waar u op inschrijving aan mee kan doen. Met regelmaat organiseert slow wine een proeverij met thema. U kunt zich hier alleen voor inschrijven of met een groepje via het contactformulier, per email of telefonisch via het nummer +32 (0)12 457425 - GSM +32 (0)468 18 94 93. Maximaal 14 deelnemers. Bij minder dan tien deelnemers moeten we de proeverij afzeggen. U wordt hier tijdig van op de hoogte gebracht en deelnamekosten die reeds zijn overgemaakt worden geretourneerd.

proeverij: OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN PROEVERIJEN GEPLAND

proeverij op maat

Een proeverij is een heel plezierige manier om de smaken van de wijnen te ontdekken. U proeft samen met andere mensen, met vrienden, familie of collega's. U hoeft niet direct een hele fles voor u alleen te openen, maar kunt eerst met een proefglas onderzoeken of het iets voor u is. We organiseren een proeverij op de manier zoals u dat wil, wijnen uit een bepaalde regio, wijnen uit een bepaalde prijsklasse, het wijnassortiment van een bepaalde producent, etc.

sommelier aan huis

We kunnen we u advies geven over en terzijde staan bij de keuze voor onze wijnen bij een diner of buffet bij u thuis of op locatie. Van tevoren zitten we bij elkaar om wijnen te selecteren die zijn afgestemd op uw gerechten. Naar wens kunnen we tijdens uw feestmaal aanwezig om de wijnen te schenken en u en uw gasten uitleg te geven over de wijnen, over de wijnproducenten en de regio's. Uw feest wordt compleet.

horeca advies

Tot slot kunt u bij slow wine terecht voor uw vragen over aankoop, verkoop en bewaring van wijnen. Wij helpen professionals in de horeca met het opstellen van een wijnkaart en beperken ons daarbij uiteraard niet tot Italie. U kunt daarnaast advies krijgen over de inrichting van de wijnkelder en de voorraden.

Indien u vragen heeft of een afspraak wil maken kunt u dat laten weten via het contactformulier of telefonisch via het nummer +32 (0)12 457425. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tot ziens,
Olga Haveman | olga@slow-wine.net | gsm +32 (0)468 18 94 93
Elias Fraikin | elias@slow-wine.net | gsm +31 (0)6 10 37 58 64