Algemene voorwaarden

Beschikbaarheid

De vermelding van een wijn in de e-shop garandeert geen beschikbaarheid van de wijn op het moment van bestelling of aankoop. Indien de bestelde flessen niet meer op voorraad zijn, plaatsen we zo spoedig mogelijk een nieuwe bestelling rechtstreeks bij de wijnproducent in Italië.

Wijzigingen

De beschrijvingen, jaartallen en tarieven van de wijnen in de e-shop zijn gegeven onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen.

Leveringstermijn

De leveringstermijn is aangegeven bij wijze van benadering en is niet bindend. Een vertraging op de genoemde leveringstermijn kan in geen geval aanleiding geven tot schadevergoeding of het niet nakomen van de overeenkomst.

Tarieven

De actuele tarieven in de e-shop vervangen alle eerder gepubliceerde prijzen. De prijzen zijn vermeld per eenheid. De BTW op de wijn bedraagt 21%, op de olijfolie en de overige producten 6%.

Betaling

Bij bestelling via e-shop, email, of telefonisch betaalt de klant vooraf per bankoverschrijving. Bij aankoop op locatie en in het verkooppunt te Kanne kan de klant kiezen om gewoon contant of per overschrijving te betalen.

Zakelijke gegevens

Handelsnaam: Footprint VOF
BTW-nummer: BE0554720927
Vestigingsadres: Bovenstraat 76, 3770 Riemst | België
Iban: BE28 5230 8067 9120
Bic: TRIOBEBB

Contactgegevens

Olga Haveman | olga@slow-wine.net | gsm +32 (0)468 18 94 93
Elias Fraikin | elias@slow-wine.net | gsm +31 (0)6 10 37 58 64